Anasayfa   İletişim   Proje İndir   Videolar   Proje Galerisi   Ziyaretçi Defteri   Kişisel Sayfanız

PROJE OKULU|Proje|Bu Benim Eserim|Fen Projeleri|Matematik Projeleri: Forumlar

WWW.PROJEOKULU.NET :: Başlık görüntüleniyor - niye bu seminerler hep istanbulda
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

niye bu seminerler hep istanbulda

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    WWW.PROJEOKULU.NET Forum Ana Sayfa -> Site Yöneticisine Sorun
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aselus
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Mon Oct 01, 2007 3:39 pm    Mesaj konusu: niye bu seminerler hep istanbulda Alıntıyla Cevap Gönder

sevgili webmaster ben matematik öğretmeniyim.üniversiteden yeni mezun sayılsamda proje hazırlama teknikleri hakkında çok bilgim yok.internet aracılığıyla kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama çok yeterli değilim. zaten matematik fene göre daha soyut bir ders proje hazırlamak çok zor. bu nedenle bu konuda ufkumu açacak seminerlere katılmayı çok çook istiyorum.izmir aliağadayım.bu konuda uygulamalı seminer verebilecek kişiler bulunamıyor.hizmetiçi seminerler açılamıyor.zaten ben UYGULAMALI istiyorum.oturup saatlarce anlatan birini dinlemek deil.bu sitede seminerlere bakıp iç geçiriyorum. bunların izmir ankara gibi illerdede yapılma imkanı yok mu???eğer uygulamalar varsa bilgilendirirseniz çoooook mutlu olurum. Cool Laughing
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Google
Sponsor

MesajTarih: Mon Oct 01, 2007 3:39 pm    Mesaj konusu: Advertisement

Başa dön
webmaster
Site Sahibi
Site Sahibi

MesajTarih: Mon Oct 01, 2007 4:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Proje Hazırlama Teknikleri tamamen tarafımdan oluşturulmuş bir seminer. Bu semineri de ben İstanbulda olduğum için burada verebiliyorum. Ancak bu semineri tüm Türkiye'de vermek istiyorum. Bu konuda gerekli girişimleri yaptım. Eğer olursa buradan öğrenebilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    WWW.PROJEOKULU.NET Forum Ana Sayfa -> Site Yöneticisine Sorun Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız