Anasayfa   İletişim   Proje İndir   Videolar   Proje Galerisi   Ziyaretçi Defteri   Kişisel Sayfanız

PROJE OKULU|Proje|Bu Benim Eserim|Fen Projeleri|Matematik Projeleri: Forumlar

WWW.PROJEOKULU.NET :: Başlık görüntüleniyor - arkadaşlar yapılmamış proje bulmam lazım kolay olsun pls
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

arkadaşlar yapılmamış proje bulmam lazım kolay olsun pls

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    WWW.PROJEOKULU.NET Forum Ana Sayfa -> İcat ve İnovasyonlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kadir8332
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Fri Oct 26, 2007 1:55 pm    Mesaj konusu: arkadaşlar yapılmamış proje bulmam lazım kolay olsun pls Alıntıyla Cevap Gönder

proje lazım yapdım ederseniz sevinirim
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Google
Sponsor

MesajTarih: Fri Oct 26, 2007 1:55 pm    Mesaj konusu: Advertisement

Başa dön
fenhocasi
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Fri Oct 26, 2007 5:54 pm    Mesaj konusu: Re: arkadaşlar yapılmamış proje bulmam lazım kolay olsun pls Alıntıyla Cevap Gönder

kadir8332 yazmış:
proje lazım yapdım ederseniz sevinirim

Sevineceğine eminim de bu tarz taleplerde bulunmanın pek anlamı yok. Armutun pişip ağza düşme ihtimali az bu konuda yani. En iyisi kendin biraz gayret et.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
ozden79
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Fri Oct 26, 2007 7:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet bu şekilde yapılmamış proje araman çok yanlış.Önce sen bir konu belirle,O konuyla ilgili hayal kur.Neler yapabileceğini düşün araştır anlamadığın yerlerde bize sor yardımcı olalım.
Başa dön
seboist
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Thu Jan 31, 2008 11:06 am    Mesaj konusu: tahta kalem boyası Alıntıyla Cevap Gönder

ya ben dediiniz gbi bir konu buldum,yani armut piş ağzıma düş olayı yok..ama yapılışı biraz zor gibi,yani boya yapımıyla ilgili bişey.şu ispirtolu kalemin boyasını bitkilerden yapmaya çalışıyorum,ama sadece çalışıyorum:)yani yapamıyorum:( projeyi nasıl yapacaımı biliyorum,ama geri soğutucu ve ayırma hunisi fln lazım.Yani tamamen laboratuar üzerine yapılıo..Ve benim bunu yapma şansım yok.Bana evde kendim yapabileceim yani malzemelerini bulup,alıp,evde uygulayabileceim bi tarif bulabilir misiniz?Aradım,ama bulamadım.Yardımcı olursanız çoook sevinicemmm..Şimdiden teşekkür ederim...
Başa dön
crazydexigner1
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Thu Feb 07, 2008 10:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben sana bi fikir veririm ama zor yaparsında neyse. mesela koku kaydede cep telefonu yap
Başa dön
sozbek
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Wed Feb 20, 2008 11:41 am    Mesaj konusu: işte proje Alıntıyla Cevap Gönder

sevgili arkadaşım ben uğraşamadığım için bıraktığım bir projeyi sana anlatayım ilgilenirsen uğraş.
hayırlı bir iş olduğuna inanıyorum
şimdi , bir kol saati benzeri bişey düşün . bu deniz veya suya giren , muhtemelen bir çocuğun kolunda. çocuk veya yetişkin , bir şekilde boğulma tehlikesi geçiriyor ve kolundaki aletten basket topu büyüklüğünde bir duba çıkarıyor sarı renkte ve suyun yüzünde kalabiliyor . böylece kurtuluyor. bunu sağlamak için airbag sistemleri benzeri veya suyla gaz çıkaracak bir tepkime veren kimyasal kullanılabilir. bir düşün bakalım. bana sadiozbek@gmail.com dan ulaşabilirsin. kolay gelsin
Başa dön
bottanik
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Thu Feb 28, 2008 3:41 pm    Mesaj konusu: Re: işte proje Alıntıyla Cevap Gönder

sozbek yazmış:
sevgili arkadaşım ben uğraşamadığım için bıraktığım bir projeyi sana anlatayım ilgilenirsen uğraş.
hayırlı bir iş olduğuna inanıyorum
şimdi , bir kol saati benzeri bişey düşün . bu deniz veya suya giren , muhtemelen bir çocuğun kolunda. çocuk veya yetişkin , bir şekilde boğulma tehlikesi geçiriyor ve kolundaki aletten basket topu büyüklüğünde bir duba çıkarıyor sarı renkte ve suyun yüzünde kalabiliyor . böylece kurtuluyor. bunu sağlamak için airbag sistemleri benzeri veya suyla gaz çıkaracak bir tepkime veren kimyasal kullanılabilir. bir düşün bakalım. bana sadiozbek@gmail.com dan ulaşabilirsin. kolay gelsin
Başa dön
bottanik
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Thu Feb 28, 2008 3:51 pm    Mesaj konusu: Re: tahta kalem boyası Alıntıyla Cevap Gönder

seboist yazmış:
ya ben dediiniz gbi bir konu buldum,yani armut piş ağzıma düş olayı yok..ama yapılışı biraz zor gibi,yani boya yapımıyla ilgili bişey.şu ispirtolu kalemin boyasını bitkilerden yapmaya çalışıyorum,ama sadece çalışıyorum:)yani yapamıyorum:( projeyi nasıl yapacaımı biliyorum,ama geri soğutucu ve ayırma hunisi fln lazım.Yani tamamen laboratuar üzerine yapılıo..Ve benim bunu yapma şansım yok.Bana evde kendim yapabileceim yani malzemelerini bulup,alıp,evde uygulayabileceim bi tarif bulabilir misiniz?Aradım,ama bulamadım.Yardımcı olursanız çoook sevinicemmm..Şimdiden teşekkür ederim...
arkadaşım ilk once boya cıkartabileceğin bir bitki bulacaksın ama kuru olacak bunu havanda doveceksin biz beher kullanıyoruz amasen bi kaba 800 ml saf suve 20 ml uzumsirkesi koyacaksın.dovulmuş bitkiyi birbayan corabının içine koyup.(2.5gr)bu saf su ve sirke karışımnın içine atacaksın.30dk kaynatıp bunu geniş bir kaba aktaracaksın ve bu kabın içine boyamak istediğin malzemeyi koyacaksın(kumaş bi olursa daha ii olur) 1 gun bekleteceksin...kolay ve zevklı bir yontem ben boyadım sanada tavsiye ederm
Başa dön
cerberuss
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Fri Nov 20, 2009 8:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bizim hocamız bizi zorla bu benm esrim projesinee bir proje yapmamızı istedi ama ben bu sene giren projelere vb. projelere backtımm ve bir türlü aklıma bir şey gelmedi biraz yardımcı olursaanızz bnm için çokk ii olacakk lütfen yardım ed!!!nn Sad Question Exclamation
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ReBeL_SouL
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Tue Dec 01, 2009 7:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

valla yardım etmek isterdim ama bende daha bulamadım.. Very HappyVery Happy hocamız zorla yapın diyor....aklımada bişiy gelmiyo ki...
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    WWW.PROJEOKULU.NET Forum Ana Sayfa -> İcat ve İnovasyonlar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız