| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kadir8332 Yeni Üye

|
Tarih: Fri Oct 26, 2007 1:55 pm Mesaj konusu: arkadaşlar yapılmamış proje bulmam lazım kolay olsun pls |
|
|
| proje lazım yapdım ederseniz sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
Google Sponsor

|
Tarih: Fri Oct 26, 2007 1:55 pm Mesaj konusu: Advertisement |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
fenhocasi Yönetici

|
Tarih: Fri Oct 26, 2007 5:54 pm Mesaj konusu: Re: arkadaşlar yapılmamış proje bulmam lazım kolay olsun pls |
|
|
| kadir8332 yazmış:
|
|
proje lazım yapdım ederseniz sevinirim
|
Sevineceğine eminim de bu tarz taleplerde bulunmanın pek anlamı yok. Armutun pişip ağza düşme ihtimali az bu konuda yani. En iyisi kendin biraz gayret et. |
|
| Başa dön |
|
 |
ozden79 Yönetici

|
Tarih: Fri Oct 26, 2007 7:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Evet bu şekilde yapılmamış proje araman çok yanlış.Önce sen bir konu belirle,O konuyla ilgili hayal kur.Neler yapabileceğini düşün araştır anlamadığın yerlerde bize sor yardımcı olalım. |
|
| Başa dön |
|
 |
seboist Yeni Üye

|
Tarih: Thu Jan 31, 2008 11:06 am Mesaj konusu: tahta kalem boyası |
|
|
| ya ben dediiniz gbi bir konu buldum,yani armut piş ağzıma düş olayı yok..ama yapılışı biraz zor gibi,yani boya yapımıyla ilgili bişey.şu ispirtolu kalemin boyasını bitkilerden yapmaya çalışıyorum,ama sadece çalışıyorum:)yani yapamıyorum:( projeyi nasıl yapacaımı biliyorum,ama geri soğutucu ve ayırma hunisi fln lazım.Yani tamamen laboratuar üzerine yapılıo..Ve benim bunu yapma şansım yok.Bana evde kendim yapabileceim yani malzemelerini bulup,alıp,evde uygulayabileceim bi tarif bulabilir misiniz?Aradım,ama bulamadım.Yardımcı olursanız çoook sevinicemmm..Şimdiden teşekkür ederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
crazydexigner1 Yeni Üye

|
Tarih: Thu Feb 07, 2008 10:49 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben sana bi fikir veririm ama zor yaparsında neyse. mesela koku kaydede cep telefonu yap |
|
| Başa dön |
|
 |
sozbek Yeni Üye

|
Tarih: Wed Feb 20, 2008 11:41 am Mesaj konusu: işte proje |
|
|
sevgili arkadaşım ben uğraşamadığım için bıraktığım bir projeyi sana anlatayım ilgilenirsen uğraş.
hayırlı bir iş olduğuna inanıyorum
şimdi , bir kol saati benzeri bişey düşün . bu deniz veya suya giren , muhtemelen bir çocuğun kolunda. çocuk veya yetişkin , bir şekilde boğulma tehlikesi geçiriyor ve kolundaki aletten basket topu büyüklüğünde bir duba çıkarıyor sarı renkte ve suyun yüzünde kalabiliyor . böylece kurtuluyor. bunu sağlamak için airbag sistemleri benzeri veya suyla gaz çıkaracak bir tepkime veren kimyasal kullanılabilir. bir düşün bakalım. bana sadiozbek@gmail.com dan ulaşabilirsin. kolay gelsin |
|
| Başa dön |
|
 |
bottanik Yeni Üye

|
Tarih: Thu Feb 28, 2008 3:41 pm Mesaj konusu: Re: işte proje |
|
|
| sozbek yazmış:
|
sevgili arkadaşım ben uğraşamadığım için bıraktığım bir projeyi sana anlatayım ilgilenirsen uğraş.
hayırlı bir iş olduğuna inanıyorum
şimdi , bir kol saati benzeri bişey düşün . bu deniz veya suya giren , muhtemelen bir çocuğun kolunda. çocuk veya yetişkin , bir şekilde boğulma tehlikesi geçiriyor ve kolundaki aletten basket topu büyüklüğünde bir duba çıkarıyor sarı renkte ve suyun yüzünde kalabiliyor . böylece kurtuluyor. bunu sağlamak için airbag sistemleri benzeri veya suyla gaz çıkaracak bir tepkime veren kimyasal kullanılabilir. bir düşün bakalım. bana sadiozbek@gmail.com dan ulaşabilirsin. kolay gelsin
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
bottanik Yeni Üye

|
Tarih: Thu Feb 28, 2008 3:51 pm Mesaj konusu: Re: tahta kalem boyası |
|
|
| seboist yazmış:
|
|
ya ben dediiniz gbi bir konu buldum,yani armut piş ağzıma düş olayı yok..ama yapılışı biraz zor gibi,yani boya yapımıyla ilgili bişey.şu ispirtolu kalemin boyasını bitkilerden yapmaya çalışıyorum,ama sadece çalışıyorum:)yani yapamıyorum:( projeyi nasıl yapacaımı biliyorum,ama geri soğutucu ve ayırma hunisi fln lazım.Yani tamamen laboratuar üzerine yapılıo..Ve benim bunu yapma şansım yok.Bana evde kendim yapabileceim yani malzemelerini bulup,alıp,evde uygulayabileceim bi tarif bulabilir misiniz?Aradım,ama bulamadım.Yardımcı olursanız çoook sevinicemmm..Şimdiden teşekkür ederim...
|
arkadaşım ilk once boya cıkartabileceğin bir bitki bulacaksın ama kuru olacak bunu havanda doveceksin biz beher kullanıyoruz amasen bi kaba 800 ml saf suve 20 ml uzumsirkesi koyacaksın.dovulmuş bitkiyi birbayan corabının içine koyup.(2.5gr)bu saf su ve sirke karışımnın içine atacaksın.30dk kaynatıp bunu geniş bir kaba aktaracaksın ve bu kabın içine boyamak istediğin malzemeyi koyacaksın(kumaş bi olursa daha ii olur) 1 gun bekleteceksin...kolay ve zevklı bir yontem ben boyadım sanada tavsiye ederm |
|
| Başa dön |
|
 |
cerberuss Yeni Üye

|
Tarih: Fri Nov 20, 2009 8:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
bizim hocamız bizi zorla bu benm esrim projesinee bir proje yapmamızı istedi ama ben bu sene giren projelere vb. projelere backtımm ve bir türlü aklıma bir şey gelmedi biraz yardımcı olursaanızz bnm için çokk ii olacakk lütfen yardım ed!!!nn  |
|
| Başa dön |
|
 |
ReBeL_SouL Yeni Üye

|
Tarih: Tue Dec 01, 2009 7:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla yardım etmek isterdim ama bende daha bulamadım..  hocamız zorla yapın diyor....aklımada bişiy gelmiyo ki... |
|
| Başa dön |
|
 |
|